Měla to být romantická procházka na punč

Měla to být romantická procházka na punč

Anotace: Berlín..kdy to konečně lidem dojde..

Zašel jsi s dívkou na punč
na trh do Berlína
nebylo moc teplo
ani nebylo moc zima
vzal jsi za ruku a řekl si já mám tě rád
naklonil se k ní a chtěl si
ji polibek na ústa dát

Náhle veliká rána
panika a křik
potom jsi upadl
a pak už nebylo vůbec nic
Romantický večer v horor
se změnil
někdo vzal kamion a tebe
i tvoji dívku
zabil
a spolu s vámi šílenec přejel
dalších deset lidí
a já se ptám cožpak to Evropské elity nevidí?
Že od té doby co
tu propukla migrace
útoky se množí
včera to byl kamion
a později se může
stát že někdo granát někdo do davu hodí
Autor Pajalord, 20.12.2016
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: malyK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí