Davové šílenství

Davové šílenství

Anotace: dnes s nadsázkou

Už je tady opět davové šílenství
na poslední chvíli do obchodu
i když každý ví
že se zase nasere
a stejně to co koupí za chvílí sežere

loni Lítají po obchodní centru s nákupním vozíkem
Radmila s malým Pavlíkem
A Pepa se psem Alíkem
kupují kofoly a džusy
a delikatesy z husy
co tak kuřecí párky
z poslední várky

Nevěřte mi je to šílená lítačka
místo toho mohla býti skvělá píchačka
jsem zhnusený lítat celý den
po obchodě
raději bych jel na Maltu k vodě
a tam si dal drink
a cítil bych se jako king

Večer bych do náruče vzal
svojí ženu
do vany bych napustil pěnu
potom bychom se celou noc milovali
vždyť já přece nejsem ještě tak starý
je mi teprve dvacet jedna let
já chci obletět třeba celý svět
Autor Pajalord, 23.12.2016
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí