Dětský úžas vyvolat

Dětský úžas vyvolat

Anotace: Malý dar v básni ukryt pro vás...

 

Tvoření radosti, dárování úsměvu, energie vesmírné,

to převelikou zpěvnou euforii ve mě vyvolá.

 

Žít srdce ryvně, objetím pohltit svět,

svou pokorou ruku v ruce jít.

Čas jěž vyvolává v nás nostalgii na dětské léta. 

Kdy vánoce plné překvapení objevu byly...

 

Radostně pěju: to se nezměnilo!

Stále údiv vyvolává, kdy neočekávaně k vám dary chodí. Bytosti okolo nás jen drobné galaktické energii předávají třeba v básni ukryté proto dár pro vás mám, předávám dál ať dětský úžas ve vás vyvolám...

 

Vyvolat zájem váš,

své vidiny minulé připomenouti.

Jak tvořil jsem vánoční čas.

Jak dětské líce povyskočí více,

co ještě víc si přát.

 

Pohody, prožitku, spánku si dopřáti, rodinné atmosféry nasáti...

 

To nejcenější dary jsou proto svou existenci rozdávajete dál.

Nezapomeň náš čas a zájem pro druhou bytost nic cenějšího není!

Ani subaru a milinóny to nevyplatí! Proto bezvládně nenakupujte,

nenechte se pohltit konzumem dnešních dob,

Vzpomínku a svou čirou bytost,

radost rozdávejte!

 

To vám radu v daru chci do hlavy vyhlodat...

 

Nádherné svátky plné přožitku přeji milí poetové!  <3

 

 

 

 

 

 

 

Autor MiMiKa, 23.12.2016
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí