To by mohl být ráj

To by mohl být ráj

Anotace: Dopiju pivo potom si dám ještě dvě a nebo pět točit se mi bude celý svět Jo to bude zase nářez...

Dopiju pivo
potom si dám ještě dvě
a nebo pět
točit se mi bude celý svět
Jo to bude zase nářez
divný stavy
a na pažbě zářez
spiju se zase jako dán
ať už v hospodě
či doma sám

Z ničím se teď už netajím
a vůbec netuším
o čem ty lidi zpívají
Prý život není vážně tak zlej
tak drž hubu a krok
a na nic se neptej

A tak mám pořád zmatek v hlavě
chvíli nahoře
a potom zase na dně
a vůbec netuším zda je to normální
nebo zdali mám psychickou poruchu
tak chytni mě má milá za ruku


A půjdeme tam kde všechny
krásy světa maj
tam kde nás čeká ráj
Mají tam Rum mají tam pivo
a na večer romantické čtivo
všechno je tu zadarmo za nic se
neplatí
a můžeme tu běhat po bytě nahatí
Kdo smysl pro humor má ten se neztratí
a nemusí být ani bohatý
Autor Pajalord, 26.12.2016
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň nehodnotím, nejsem básník, tak jen obsah. Skvělá řeč typického českého ovčana. Je tam vše důležitý k lidské spokojenosti. Skvělá představa ráje! :-))) Jediná šance je, že to myslíš jako humor, jinak potěš Konzum.

26.12.2016 14:09:12 | Lighter

samozřejmně že to myslím jako nadsázku :) :D

27.12.2016 09:26:10 | Pajalord

Člověk nikdy neví...:-)

27.12.2016 14:48:32 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí