Laskání duše

Laskání duše

Anotace: "…"

Jeviště přikryla opona
vše co nestihli prožít
zrcadlí pocity prázdna

Vyschlé slzavé údolí
rozbouřené břehy smutku
napřesrok odmítlo rozkvést

Zklamaní herci
opouští jeviště
obecenstvo
tvoří pustinu

Propršené nábřeží zbledlo
potemnělo a rozdvojilo náruč
Bez něhy se láska rozpadla
na touhu zpovídající se ozvěnou
Autor ricda, 31.12.2016
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=Dnz95ecCB0I

12.03.2017 15:02:07 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí