Rozcestí

Rozcestí

Anotace: Život, smutek a štěstí, tak jak to už bývá.

Měsíc se rozzářil zcela na noční obloze,
já vzhlédl k temnému oblaku uboze.
Zesláblý jako má samotná mysl,
celý můj život byl cizí výmysl.

Iluze štěstí mně celého pohltila,
celý život na mne hlouposti blábolila.
Doufám, že noční můra skončí brzy,
a mně nepotečou další zbytečné slzy.

Potřebuji pomocnou ruku ladnou,
jelikož mé emoce nenávratně chřadnou.
Jeden upřímný úsměv za tisíc let bolesti,
snad se jednou potkáme na rozcestí.

Přiblížím se na dostatečnou vzdálenost,
abych viděl tvou nekonečnou vznešenost.
Naklonil se a políbil tě letmo
a po zbytek života si zapamatoval moment tento.
Autor Vaazard, 01.01.2017
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik, malyK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Emoce prosím tě jen-tak nezahazuj,
bez nich jsme všici jen zkažený hnůj.
Už tak je nás tady takových mnoho,
zkus to znovu, a snad to bude v poho !

Mezi těma kam se řítíš,
není toho tolik k žití.
Jen se sakra nevzdávej,
a svou lásku rozdávej !

01.01.2017 02:39:21 | malyK

Děkuji, rozhodně potěšilo :)

01.01.2017 16:36:53 | Vaazard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí