Zimní čas

Zimní čas

Anotace: Procházka zimní krajinou a z nebe padá sníh bílý zima až do morku kostí ale my máme pořád hodně s...

Procházka zimní krajinou
a z nebe padá sníh bílý
zima až do morku kostí
ale my máme pořád hodně síly

Za vesnici zamrzl rybník
dnešní den je jen náš
vem brusle a hokejku
dnes se z tebe stává hokejový hráč
Aspoň jednou do roka
zápas jak v Naganu
Golů padá hodně
a vyloučení jako šafranu


A do toho ustavičně sněží
a stádo daňků po poli běží
a já ze svojí dívkou
zajdu ven na procházku
a budu ji povídat veselou příhodu
u toho budeme obdivovat zasněženou přírodu
Jo tenhle zimní čas
já mám vážně rád
i když je zima nebojím se smát
a každý den chci si užívat
Autor Pajalord, 02.01.2017
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí