Tátové a dcery

Tátové a dcery

Anotace: ...

Když tátové dcerky mívají

do jejich vlásků své sny vkládají

a věřte, že nebudeme lhát

když řeknem....

                       ....že pro ně postaví i hrad

 

Však dcery rychle vyrostou

a do spánků se jim potají

o princích sny vkrádají

 

A pak jednoho dne s nimi odcházejí

a tátové tomu faktu čelí

smutně se jenom dívají

kdo jejich princezny získají

 

Až jednou dojde k loučení

táta se v hvězdu promění

bliká pak v noci na pozdrav

a říká…„mám Tě dcerko rád…“

 

Autor JSJ, 10.01.2017
Přečteno 272x
Tipy 14
Poslední tipující: Bunis, Jan Urban, Frr, jitka.svobodova, Amonasr, Barčík, Poetik, bogen, banan, Dreamy, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já vlastně ani nevím... Nevím jestli mohu hodnotit... Veselé, ale zároveň smutné a nutí to k zamyšlení a já Ti moc děkuji :*

10.01.2017 15:35:28 | Barčík

Nemusíme vše hodnotit. Někdy stačí nechat plynout. Držím palce.

10.01.2017 19:10:29 | JSJ

Jsi skvělá. Moc děkuji za slova nezná.

10.01.2017 22:25:01 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí