Hledání

Hledání

Anotace: Něco najděte, ať se o tom ví.

Hledejte, hledejte stopy mých starých lásek
Hledejte je pod náhrobky, pod tiskem výplatních pásek
A dejte jim jasný od básníka vzkaz:
"Dřív váš jsem byl, dnes zapomínám vás"
Vzkažte jim i to, že děkuji jim za ty mraky
Jež stíny vrhaly na chmurné moje zraky
Já poučení a moudra z toho dodnes bral
Ač vztekem někdy bych je všechny roztrhal
Dnes vím dobře, jak zasloužit si děvu
Jak hbitě se vyhnout jejímu strašlivému hněvu
Jak těšit ji jako nikdo přede mnou
Jak ctít ji jak tu navždy jedinou

Hledejte je a předejte jim vzkazy
Díky nim opouštím své staré kazy
Hledejte je, ať s tím vědomím mohou žít
Že jsem napraven...dokud se neutrhnu a nechci občas zazlobit
Autor Ravena Lupus, 14.01.2017
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí