Kdybych se rozhodla jinak

Kdybych se rozhodla jinak

Anotace: Slýcháváš občas ty ozvěny?

Slýcháváš občas ty ozvěny?
Jak jsou zlehka, zlehka vpouštěny
Do tvé mysli?
 
"Nemysli na to."
Říkali mi nesčetněkrát-
Prej že se stalo, co mělo se stát.
 
Srát na to.
 
Sama sobě kat.
A ten hlad. Ten hlad,
Co zabíjel,
 
Mě nabíjel,
Energií,
Přibíjel k životu.
 
Přede mnou a po mně,
V té tmě mě chtěl,
Dál od něj,
Strach,
Spěch,
A útěk.
 
Sem tam pád.
Pár zlomených srdcí.
A stále ten hlad.
Chlad.
 
Sto let mi trvalo,
Všimnout si,
Že život běží dál.
.
.
.
.
Celých sto let to trvalo.
Nebýt toho, svět by se trochu zpomalil.
A jinak by se vůbec nic nestalo.
Autor The Bell Jar Girl, 14.01.2017
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: JSJ, Barčík, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow.. :) ST!

16.01.2017 11:54:51 | Barčík

Fantastické. ST. :-))

15.01.2017 10:47:17 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí