Kavárenský blues

Kavárenský blues

Anotace: Kontrasty události dnešního dne.

 
Létám sem a tam,
trmácena časem, uhoněná.
Těžko se dýchá v poutech nejistoty.
 
Jedno slovo definuje nynější život můj "extrémní".
V hlubinách propasti, tak výšinách univerza denně se nacházím. 
Přitahuji spontální výbuchy okamžiků "dobré i zlé" formujì mou bytost.
Pokouší úděl, mou cestu klikatí, zázraky vytváří,  zkouší mě jak zachovám se
v situacích peprných.
 
Dnes sděluje mi
nápadený notebook virem,
vlak před nosem ujetý. 
Zastav se.
Vypni.
 
Nech plynout volně čas,
pozoruj okolní ruch a šum.
 
V rytmu klavírních sonetů kavárenských,
pojených saxikem a trupkou v hlavě rezonující.
Očekávajíc vlakového spoje pro uzdravení elektronického parťáka.
Do Namasté jógu procítit.
 
Uvolnění proudí v harmonii naplnění.
 
 
 
Autor MiMiKa, 14.01.2017
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné čtení :)

14.01.2017 23:47:56 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí