Pannenská lež

Pannenská lež

Anotace:

Dívka mění smích na pláč
nábřežím se oddává

Novou září vrací očím hněv
zrezivělá ocelová magnólie
sypaná do ran vyprahlých tužeb

Obličej uzamknutý do tváře
rve se na hraně
oslavuje triumf
troška slasti v pusté ráně
Směna života
za chleba prokletí
a lásku od nenarozených dětí
Autor ricda, 19.01.2017
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí