Mrazivý den

Mrazivý den

Anotace: Zima dotírá.

Zima jako na Sibiři,
rtuť nám stále dolů míří,
marné je mé naříkání,
to před mrazem neochrání.

Beru kabát, beranici,
pro jistotu slivovici,
situace dnes je jiná,
nepotkám tu bernardýna.

Statný hafan rum vám nosil,
když turisty nečas skosil,
tahle služba v městě chybí,
ačkoli se mnohým líbí.

Rychle spěchám do obchodu,
smutně kouknu na hospodu,
nemám totiž mnoho času,
navíc žena drží kasu.

Doma potom žena milá,
hned mi láhev zabavila,
teplo  v bytě přece máme,
proto slivku uschováme.

Abych ale nebyl škodný,
dá mi pusu, že jsem hodný.
Autor Psavec, 29.01.2017
Přečteno 320x
Tipy 17
Poslední tipující: Ába, jitka.svobodova, Nikita44, Lioness, Jarka, zuzikana, Fany, Iva Husárková, Frr, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezkyvtipné :-)!

29.01.2017 11:26:40 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí