Ta pravá

Ta pravá

Anotace: Jak pro koho.

Umřela láska mladičká,
když přišla nobl panička,
Kája hned dělá výměnu,
Věrku si bere za ženu.

Proč tahle změna nastala,
hádejte nač ho dostala,
určitě na to dojdete,
až kolem vily půjdete.

Dvě auta stojí v garáži,
bazén i kurt vám ukáží,
ženuška ač je stařičká,
hýčká si svého zajíčka.

Autor Psavec, 31.01.2017
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: MARKO, Iva Husárková, JSJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má co chtěl i nechtěl mít
má i nemá svůj klid...

31.01.2017 12:21:36 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí