Milenky

Milenky

Anotace: Někdy nezůstane nic jiného než ony.

Svět je plný milenek
Sklenka, kniha, delirium
Z poloviny dopitá lahev
Usínání na chodníku
A básně - básně především

Sochy i stromy
Stojí v cestě při bloumání noční tmou
Vstříc jedinému svítícímu oknu
V houštině starého lesa
Utichajícímu tónu violy

Až krev tuhne v žilách
A uprostřed silnice pod koly bagru
Tam tuhne nejlépe

I o tom jsou básně
Milenky šibeničníků
Autor Ravena Lupus, 01.02.2017
Přečteno 228x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Nikita44, JSJ, PrincipK, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí