o RaDoStI II

o RaDoStI II

Anotace: Být radostiv je Dar

O radosti II

Radost hledej v lásce
radost hledej v kráse
radost hledej v přírodě

Být radostný je dar
který nám byl dán
aby snadněji překonat jsme mohli
občasné životní prohry

Radujme se s radostí
radujme se z malicherností
radujme se s přáteli
ať je radost naše poselství

Kdo radovat se umí
dělá dobré věci
radost je stav normální
to je jasné přeci
Autor pan Tichý, 02.02.2017
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Aiury, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jéé to je přenádherné :-)

02.02.2017 10:31:01 | Tvořilka Lenka

..Děkuji . každý den ,se víc a víc blížíme skutečnému ráji na zemi...

02.02.2017 12:41:32 | pan Tichý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí