Slova, skutky, myšlení

Slova, skutky, myšlení

Anotace: Přemýšleli jste někdy nad otázkou, jak naše myšlení, slova i skutky ovlivňují náš život?

Slova,
ta mocná zbraň,
co dokáže přinést radost i smutek.
Jsou vyřčená často bez rozmyslu a jejich moc má sílu proklet duši.
Ne jeden z nás potom ztratil víru.
V sebe, v druhé, a v okolní svět.

Naše skutky,
to je divadlo co hrajeme před světem.
Jsme veselí, smutní i něco mezi.
Nejednou masku nasadím si.
Skutky naše ovlivní okamžik i celý svět.
Moje okolí mi dá odpověď.

Myšlení,
Pán světa,
ukáže nám,
kde je nás třeba.
Myslím na sebe,
myslím na druhé,
často myslíme na přítomnost,
co je tady a teď.
Výhody a nevýhody to je složitý pojem.
Pokud je to složité přikryji to závojem.
Když něco chci,
jdu si za tím.
Neúspěch si nepřipouštím.

Chci,
to je veslo života.
Z hlupáků dělá pány a z jiných hledače,
dojít svého cíle je nadevše.
Mít svůj směr i cíl,
to je velká věc.
Kdo najde svoji odpověď,
je vážně borec.

A já?
Musím chtít,
myslet,
mluvit i jednat abych šťastný mohl být.
Rád bych byl pro tebe láskou a jiným inspirací.
Autor Hantec, 05.02.2017
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí