Nemocná žena

Nemocná žena

Anotace: Není nad prevenci a správné léky.

Nemocnou mám ženušku,
leží, tiše sténá,
upravím jí podušku,
bledá je jak stěna.

Chřipka ženu skolila,
slivku měla píti,
škoda, že jí šetřila,
zdravá mohla býti.

Nakupuji, uvařím,
slivka ta mě léčí,
nevinně se zatvářím,
když má tchyně řeči.

Autor Psavec, 05.02.2017
Přečteno 237x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Bunis, Normal People Scare Me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí