*

*

Anotace: I ten němý kapr v rybníku si recituje potichu...

*
Proč na úspěch se zapomene
a průšvih, ten ti zůstává?
Málokomu se dá říct džentlmene,
v dnešní době "vlastnost" toulavá.

Slyšet oblíbenou píseň,
když vystoupíš v Brně,
padne na tebe tíseň
a podobáš se skvrně.

Skvrně z vylitého piva,
co nejde ničím odstranit,
je to záležitost pamětlivá
i za použití humanit.

I ten němý kapr v rybníku
si recituje potichu,
aby mu neříkali básníku
a nedostal po čenichu.

Vím, že máš ráda slunečnice,
velká kytka, vznešená,
jednoduše žlutá krasavice,
to určitě něco znamená.

Když otáčí se za sluncem,
jakoby píseň zpívala,
že má být označena puncem,
na tyto rady nedbala.

A proto když do někoho nevidíš,
možná pomohla by sis mapou,
ovšem dotyčného těžko ošidíš,
slzy jedna po druhé kapou...

N.
Autor Pikun, 12.02.2017
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, Cappp, Frr, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=lZiNtbgm9oM

12.02.2017 12:08:03 | Jin&Jang

Slunečnice ;)

... a mapy, to je komplet co se ještě bohužel nedělá...

moc hezký

12.02.2017 12:06:39 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí