Alkoholikers #2

Alkoholikers #2

Anotace: .

Opět nastal ten čas,čas na zhovadilosti.
Zas chlastat jdeme a je to ku zlosti.
Proč tak strašně pijete,když pak jenom blijete?
Láska má jediná dala mi kopačky,týden já budu,budu na sračky.
Kdyby jste kluci blbý chlastat přestali,holky na vás by nekašlaly.
Autor NezNámý, 14.02.2017
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí