Zkratka

Zkratka

Anotace: Když utíkáš před svým strachem, akorát k němu najdeš zkratku...

Když utíkáš před svým strachem,
akorát k němu najdeš zkratku,
okolí dostane tě nehraným šachem,
ty nejsi schopný jít dál, natož začít od začátku.

Vyložit karty na stůl někdy pomůže,
záleží co v nich uvidíš,
můžeš začít skákat přes kaluže,
třeba si tím svůj ateliér uklidíš.

Sněhem po kolena procházet se sám,
nad přátelstvím přemýšlet jen,
do kamene lásku nevytesám,
je to pouze v hlavě můj sen.

Jedle vysoká, statná, zelená,
vedle mě stojí vznešeně,
její povaha je taky strojená,
ovšem poklepala mě po rameně.

Říká mi: "Nesmutni človíčku,
tvůj život je moc krátký,
zapisuj si třeba do deníčku
nebo to zkus zadními vrátky."

Tak mám zadní vrátka,
kde je k tomu strachu zkratka,
až budu mít jednou sílu,
zahraju si na statečnou vílu,
strachu se postavím čelem
a budu zas tím rebelem !!

Jen je škoda, jak říká ta jedle,
můj život je krátký, takže jsem zase vedle...

N.
Autor Pikun, 17.02.2017
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: lesní víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zkratka?..nejspíš uroboros..ať zacneš kdekoliv, stejně se probereš na stejný myšlence..tedy v tom případě lepší na skutku..aspoň si užiješ ;)

17.02.2017 20:43:58 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí