Abb manniharr

Abb manniharr

Anotace: ...o světě kolem nás

Porodní bolesti, křeče

vždyť i planety se rodí v bolestech

 

Oheň k nebi šlehá

rudá láva po kemni teče

 

Divoce bouří hladiny moří

a vítr- divoký hřebec

kopyta svá do vyprahlé země boří.

 

Jsme jako ty planety

rodíme se

žijeme

umíráme

Jsme v jádru živí i když na pohled se mrtví zdáme.

Autor Kortan D´Mordraghull, 20.02.2017
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí