Mezi

Mezi

Anotace: ...zase myšlenkové pochody...mezi vším a přece jinde...

...

mezi lístky okvětními
ponechal jsem nádech sebe
abych splynul s rety tvými
a uviděl v očích nebe

...
mezi světy včerejšími
nechal jsem co ve mě bije
snad ty všechny moje viny
pomyšlení jednou smyje

...
mezi koly nynějšími
co mě někdy trochu drtí
povzdechnu si nad ty splíny
život vyvažuji smrtí

...
mezi lety budoucími
snad můj krb tu nevyhasne
mezi lidmi laskavými
snad prožiji zas chvíle krásné

...
Autor chalcedon, 21.02.2017
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: ZILA78, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mezi světy včerejšími
ukrytý je kousek ráje
...
na dotek blízko
a přece tak daleko
...

18.03.2017 11:00:44 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí