Po druhé kávě

Po druhé kávě

Anotace: po ránu v Ostravě cestou do práce

Nádraží Ostrava Vítkovice
omšelá budova, samý kaz
neleze mi do palice
jak octl jsem se tu zas
kolem topoly obsypané hejny vran
ponuré krákání uprostřed ghetta
matné dozvuky starých ran
jen další zbytečná věta....
a přece, po druhé kávě
zvládám již vcelku hravě
záplavu včerejších dojmů
zatím však nevím, zda ty dnešní ještě pojmu...
Autor Monthy Tamah, 23.02.2017
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí