Popelka

Popelka

Zalhala před smrtí když míjela svoji životní dráhu,
zapadla do tvorby, ztratila vláhu,
přijela ve víru, oddpadá ve smíru.
Manžety ušpiněny krví,
pokydána kravskou mrví.
Umlčena slovem bez dechu,
střevíčk ztratila (ve spěchu)

Ztratila důstojnost
i zbytek své touhy
ztratila pochybnost
mozek byl omráčen ... louhy

Autor Klára Němcová, 26.02.2017
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí