Čekej v záhrobí

Čekej v záhrobí

Anotace: Věnováno dávnému zesnulému příteli :)

Odešel jsi před měsícem,

koho to však trápí.

Někdo se však tomu směje,

je to smrtka v kápi.

 

Odkazy už poletují,

prý s upřímnou soustrastí.

Počet jejich odhaluje

pouze míru bolesti (možná).

 

Zkrátka sítě sociální,

zrůdy jedny bestiální.

Jedna soustrast nestačí,

trošku mě to vytáčí.

 

Tak ti píšu naposledy,

soustrast není nutná.

Stejně tady nejsi,

takže je to putna.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                

 

 

Autor boneslash, 27.02.2017
Přečteno 279x
Tipy 8
Poslední tipující: Laven De Brig, Cappp, ZILA78, Iva Husárková, DigBallz, Eliášek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

28.02.2017 06:55:02 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí