Maturita, to je boj!

Maturita, to je boj!

Anotace: Těžký život maturanta s chorobně optimistickými vyhlídkami :)

Maturita, to je boj,
vyžaduje silnou zbroj.
Výcvik až skoro vojenský,
by zdolal i jazyk český.

A pak s knihou nad knihou
vyhrajem na matikou.
U klavíru minutku
a v kapse mám i hudebku.

Z pediny a s portfoliem
stejně nejlíp zmaturujem.
Však těch 60 otázek
můžeme klidně proházet.

A nakonec s písničkou
ožerem se maličko.
Celá třída slavit bude,
protože komplet zmaturuje! :D
Autor Luciuska, 27.02.2017
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: Poetik, ZILA78, Iva Husárková, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí