Večerní

Večerní

Anotace: Prostě tak... :-)

Sbírka: Drobky a pocity

So how many times
už chtěla jsi být?
Někde tam úplně jinde…

Je problémem tvým,
že nevíš kde dlít…
Kam tenhle svět k tobě nepřijde

Promiň mi moc,
já nechtěl být tím,
kdo snový tvůj únik poruší.

Když venku je noc,
tak moc dobře vím,
chlast práškům a mír a klid duši…
Autor bloodysunset, 02.03.2017
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí