Nemůžu přestat

Nemůžu přestat

Anotace: Momentka

Neříkám, že mám to pod kontrolou

že mám se pod kontrolou

můžeš tu na malou

chvíli ještě zůstat?

jen tak vedle mě dejchat, žvejkat

a nevstat a nevstat a nevstat

nevim, co jako je, že nemůžu přestat

vstřebávat ty gesta

do svýho čela je vměstnat

do svejch mozkovejch trolejí

proč nemůžu přestat myslet na to

až budeš chtít odejít

obejít

tě i všechny mý pravidla

zbourat svý úzkostný svodidla

stejnejma chybama se ztrestat

nemůžu přestat a přestat a přestat

Autor Kateřina Melnyková, 06.03.2017
Přečteno 531x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí