Cesta z práce

Cesta z práce

Anotace: ...

Sbírka: Drobky a pocity

Na sedadle přes uličku
v poloprázném motoráku
všechno leží
jak má být

Plná krosna;
ještě batoh;
plná láhev s pitím;
dětské botičky…

Jenom jejich majitelé
nenastoupili,
nevystoupili…

Jedno nebo druhé…

Možná tam jezdí
dodnes

Hradec nad Moravicí
5. 7. 2014/11:28
Autor bloodysunset, 06.03.2017
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí