Nech si vše...

Nech si vše...

Anotace: ...

Ne, nestojím o poklony

to květy ať své hlavy kloní

když slunce spálilo je

 

Nech si i věty prázdné

Láska když je

tak jen tak nevyhasne

 

Nech si i políbení

když pro NĚ

ke mně cesta není

 

Nech si vše

cos schovat sis chtěl

u dávno vím

že život není fér

 

A tak tu stojím

s náručí otevřenou

přijímám sebe-ženu

co prochází svou velkou změnou

 

Ženu, co patří sama sobě

a taky Tobě-Otče můj

dítě Tvé jsem v každé roční době

Autor JSJ, 07.03.2017
Přečteno 289x
Tipy 16
Poslední tipující: chci_uverit, Jin&Jang, enigman, Jort, Iva Husárková, bogen, Donne, Amonasr, Nikita44, Fany, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadný :-)! ST

07.03.2017 13:03:33 | Fany

Díky Fany. Vše se lépe píše než žije...

08.03.2017 06:39:31 | JSJ

:-), není za co, pěkný den :-)!

08.03.2017 13:00:48 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí