Po tom všem

Po tom všem

Anotace: setkání

Je to už nějaký čas
co trávili jsme jej spolu
zpočátku to bolí
jenže
jak tak běží
všechna ta všední rána
člověk otupí.
Poprvé po tom všem jsem tě měl uvidět
donesla jsi mi knihy
a taky pyžamo
a já neměl už nic
co bych ti dal...
Paralelní vztahy
láska na zapřenou
na duši skryté stehy
díky a nashledanou.
Autor Monthy Tamah, 07.03.2017
Přečteno 314x
Tipy 7
Poslední tipující: zelená víla, Jin&Jang, Fany, Špáďa, Iva Husárková, Cappp
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

08.03.2017 06:11:56 | Fany

Tak to přeci, hochu, chodí,
ať jsi nebo nejsi z lodi...

08.03.2017 02:56:12 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí