nicota

nicota

Anotace: splav slov očistný rituál přítomna

 
bující šlépěje hranice lží
ve lži žít a zemřít
ta smrti blízká sázka
jež velebí těla
jež okopává hroby
velehory ječí
 
bijí býci na poplach 
zítřků zkamenělých dvířků
co skrývá ona roztržitá souhra 
náhod 
náhot 
nahota
dábla uvnitř těla 
těla 
těla letěla vřetena vtělená do těla nehynoucí práznoty
nicoty 
 
co ty to ty umíráš uvnitř mě 
uvnitř jiskernaté soli 
soli ryzích zítřků 
soli dravých ptáků    drahých drahokamů
soli kouzelných mrakodrapů ve výšinách lesů 
 
duše 
dusící se na hraně propasti 
přelet dusí dusotá   ona mláda    ta káňata 
nad přeletem duny vln
 
avsak tyto slova jen plavou v jezerni vode zitrku 
z vesmiru bijí na pospas ke zvonu svobody
bim bam bim
bam bim bam
bim ham hamaka kolébá v báni
 
duše   duše   duše   tluče   buší   šepotá 
ššššššššššššššššššílenství    blekotá 
bytostní scénérie koliště na kolenou nesou 
onu tvořící verbeš
v permutaci v neskonale 
pekelné hanby. 
 
ha n ha by bytostni bytim v této zemi 
na zemi v leonové zemi 
vzívá ve mě zkamenělá hradba zjevně 
ze mě z řečiště čirých slov 
on ze slov loví v propasti Komtesu.
 
komtesu unesu k nebesům
nehynoucí spásy ach ty vnady
dráhy temné oněmí
přichází blouzní nalezá
nicotou se zaléká
uvnitř ní nic není
je to boha pusté zjevení.
 
nijaká niagára střemhlav padá
 
Autor MiMiKa, 10.03.2017
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

náramná nilahůdka...

14.03.2017 01:21:34 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí