Televize radí

Televize radí

Anotace: Nekup to.

V televizi vidíš věci,
které se vždy hodí přeci,
manželka si pochvaluje,
když pak vložky rozbaluje.

Také otec nyní jásá,
Gillette jsou jeho spása,
vždy po tom hladkém holení,
chuť fernetu rád ocení.

Nad Ramou se synek kření,
tohle vážně dobré není,
babka hned mu radu dává,
tahle strava je přec zdravá.

Fialová kráva Milka,
pro dceru je slastná chvilka,
škola zas jim mlsat brání,
Actimel  však zdraví chrání.

Domestos teď právě fičí,
všechnu havěť doma zničí
proto v klidu šálek Granka,
doporučí Fio banka.

Pampers nebo značka jiná,
tohle není volovina,
bez reklamy dojdeš zmaru,
proto díky Prostenalu.

Be-Be si dej ke  snídani,
chutná také tvoji paní,
reklama prý obohatí,
ať nás chrání všichni svatí.

Autor Psavec, 12.03.2017
Přečteno 264x
Tipy 14
Poslední tipující: Cappp, ta.cupka., Frr, Květka Š., Donne, Poetik, Iva Husárková, DigBallz
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! super, pobavilo :D

13.03.2017 03:34:49 | ta.cupka.

...fakt nechápu, proč tak jásám nad Milkou, když jím jen hořkou... 6O a víc procent... asi, že je filajová... P.S. Filajová mi sluší. ST. :-))

12.03.2017 13:41:03 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí