Zlodějka snů

Zlodějka snů

Anotace: ...

Zase zmizel mi další sen
a slova visí všude
kolem
vše s tebou odešlo někam ven
jen svědomí tvé leží pod prázdným
stolem

Tisíce představ jsou náhle pryč
ty byla jsi ta jediná
jedna
brala´s vše jak pouťový kýč
tak nech mě už zvednout se
ze dna

Celé roky hrála jsi na city
spousty nocí
stovky dnů
s úsměvem nesmělé lolity
já miloval
zlodějku snů..
Autor Flyhawk, 13.03.2017
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: bogen, Cappp, Fany, Jin&Jang, Marlene0621
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo krade naše sny. Ten nás zabíjí.
ST.
Také jsem byl okraden...

14.03.2017 04:09:46 | Cappp

Hezké :-)!

13.03.2017 17:03:34 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí