Hlasy z venčí

Hlasy z venčí

Anotace: ...

Pod mými okny se shromáždil velký dav

Zvědavě snažím se rozpoznat, o čem se baví

Mumlavý starcův hlas čte čísi epitaf

Prý mi přejí po smrti hlavně to zdraví

 

Sahám si na tváře a jsou fakt ledový

Nohy mám pod sebou bez citu

Jak se to stalo?! - To se už nedovím

A moje tělo bezvládně leží tu

 

Dav byl přehlušen zvukem tramvaje

Přijel můj ranní spoj

A já, citu nemaje

Prohrál jsem o soucit poslední boj

Autor eddy1 1 11, 14.03.2017
Přečteno 506x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Cappp, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí. ST. :-))

15.03.2017 03:20:25 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí