gigabyte

gigabyte

Anotace: ...........

všechnno už si napsal a řekl

živote


v asfalto-betonovém světě  s PET láhve

jsi neproniknutelně uzavřel

průtok myšlenek

které nás přesahují


a pořád do kola se omílají

slova i činy

ve snaze prodloužit marnost


která stejně jednou skončí

v prachu betonové dálnice

jež se prohnala světem gigabytů

ke konečné otázce

a to je všechno?

Autor Akyš, 21.03.2017
Přečteno 277x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, Jort, Iva Husárková, Koralína, Robin Marnolli, Cappp, bogen, Jin&Jang, DigBallz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí