Struna

Struna

Anotace: ...

Stále stejná nota na té samé struně
Více jich již nemám
Rozervaly se věkem vzorně
Jen ta poslední zbyla

Tupé brnkání na jednu strunu
Vyluzuje prapodivné tóny
Hluboké na jednu stranu
Na druhou zase nesmělé

Jak by mi ta struna poslední
Slušela kolem krku?
Je již konec bídných dní?
Myslím si, že ne
Autor Ravena Lupus, 22.03.2017
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Koralína, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí