Moderní umělec

Moderní umělec

Anotace: ...

Kreslil jsem své drahé hořčicí na ňadra
Nemravné obrázky a starého soba
Měli jsme z toho radost oba
Bylo to rozkošné plátno

Potom jsem ji posypal strouhankou
A zalil ji vajíčkem
Aby se jí za líčkem
Utvořila malá soška z těsta

Aby mi vyrostla, zalil jsem ji vínem
To má ráda, to jí chutná
Jen červená ne, ta jsou hutná
Ale to se po dvou lahvích stejně ztratí

Nechávám své dílo opuštěně ležet
Umění dokáže jednoho vyčerpat
Ani za to není slušný plat
Autor Ravena Lupus, 24.03.2017
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já se u ní taky zastavila, je jiná, než obvykle píšeš...

24.03.2017 14:38:02 | Philogyny1

Škoda posledních tří řádků, já bych se obešla bez nich a pak by to byl na místní poměry zajímavý text. Ale i tak mě donutil se zastavit a číst víckrát, a to je fajn.

24.03.2017 14:24:35 | tall&curly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí