Labyrint strachu

Labyrint strachu

Anotace: Nynější strach, jež dusí mou duši...

 
Budím se v nocích
topím se v soutocích
lapám po dechu
řvu ku pomoci nad nemocí. 
 
Rozpíná  šlahounky strachu
vyděšeně pobíhám ku zázraku
zmatkuji v představách 
o nichž nic nevím.
 
Těkám v labyrintu vzrostlých zdí
možností útěku je čiré šílenství.
Na bedrech zpíná se strach.
V roušce dusíku psyché jekotá. 
Zrezivělé pouto u dna drtí kosti malých ratolestí. 
 
Jméno strachu v hádankách Vám vyslovím. 
 
Mate ve vzduchu
Andělskými křídly blesku
Tu a tam vyděsí bestií
Uniká mi skz prstoví
Rituálně šelestí
Iluminací nezachytitelná
Ta mana nemocí systému poskvrněná
Ambivalentní zámyslí zhmotněna...
 
Pojmenován strach přechodu? 
 
Zda vybrat bych si mohla 
věčnost dítěte si oblékla. 
Představy a stálý tlak
nervová kolísání mysli
už mi to skoro nemyslí.
 
Mé plány se moří v moři boží lávy. 
 
Vyslyš má slova bolu
však já to zvládnu
obkličkou výmolu se vyhnu. 
 
Nezepackám...
Autor MiMiKa, 24.03.2017
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí