Bezčasu2

Bezčasu2

Anotace: Výplod večerního poslechu hudby.

Bojím se střetnout pohledem,
s ručičkou hodin bijících.
Kam jen svou pozornost odvedem,
Od těch chvil rychle svištících.

Prý jsou tu způsoby, jak času se postavit.
pár jich tu zanechám, zkuste si poradit.
Popadni knihu, začti se hluboce,
stačí jen průvodce, či co máš poruce.

Pak je tu polibek, co snad čas zastaví.
Můžu vám zaručit že aspoň zpomalí.
Má to však mouchy, je třeba protějšku.
Vybírej moudře, nedbej jen zevnějšku.

Dostaň se sem, pak pokračuj dále.
Jak překonáš hranici půjde to snáze.
Času se postavit chce spoustu odvahy.
Potkám tě v cíly, až se tam dostanu, můžem to oslavit.
Autor TenHoch, 28.03.2017
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí