Chci žít, nechci přežívat

Chci žít, nechci přežívat

Anotace: Inspirace - Společnost mrtvých básníků ... Carpe Diem

Sedím v budově, v duši skrytá.
Sedím a promlouvám k sobě zas.
Sedím a zírám na svou minulost.
Sedím a přemítám, nad sebou zlost.

Sedím a bloudím s duší dítěte.
S duší nevinou nevnímám své přátele.
Nevnímám čas, ani prostor,
nevnímám nic než slzy, než můj osobní spor.
Neslyším, nedýchám, nechci žít, umírám.
Nevidím světlo v tunelu, nevidím tunel, jen pouhou tmu.
Nežiju, jen přežívám, s touhou šílence, v těle vychovance.
Nežiju, jen přežívám, svůj vlastní osud, svou vlastní cestu, doposud.
Chci žít, nechci přežívat, chci křičet, chci se radovat.
Chci jásat a milovat, chci žít, nebát se života.
Chci létat a nebát se spadnout, chci žít a nebát se skonat.
Autor ašari, 29.03.2017
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Koralína, Jin&Jang, Loveless, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..stačí jenom chtít a udělat 1. krok..

https://www.youtube.com/watch?v=Dg7E9wEQVOA

29.03.2017 22:54:54 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí