Noční

Noční

Anotace: Noční zmítání...

A chtělo se žít a vůbec ne plakat
když pilo se z lahve a byla tu noc
a chtělo se žít a vůbec ne plakat
když tělo mé ztrácelo nad sebou moc

A chtělo se pít a vůbec ne spáti
když dívčiny tváře náhle se rdily
a chtělo se pít a vůbec ne spáti
když my dva v posteli spolu jsme byli

A chtělo se žít a nikdy už ráno
když temná noc zavládla nad mým žitím
a pořád jen žít a nikdy víc ráno
snad mnou to je, či snad tím pitím

Skřivánci na niti vzlétají
vždycky jen potají a motají
slova do vět

Autor Percles, 31.03.2017
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Cappp, jitka.svobodova, Iva Husárková, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí