V sobotu po ránu

V sobotu po ránu

Anotace: název mluví za vše

V mléčnem baru
dvacet deka pochoutkového
ze dva rohliky
dva rumy
tři piva
a navzdory tomu všemu
tady zastavil se čas
obsluha nepříjemná
tak jak to má být
vlezte mi na hrb
s uctivou poklonou
nikomu nic na dluh
Pak domů
navzdory prvnímu dubnu
je pekelný hic
už nechci nic
jen oběd
a pusu
Ahoj, tak jsem doma
Autor Monthy Tamah, 01.04.2017
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Cappp, bogen, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí