V nadživotních velikostech

V nadživotních velikostech

a my dva
vedle sebe
ve svých nadživotních velikostech
s otázkama zarostlýma v kostech
zaseknutý na možnostech
každý následující chvíle
oslavujem svoje roztržitý cíle
tak ještě jednou řekni
svý utancovaný víle
že život neni černobílej
střílej
prosím
střílej
třeba na komoru
Autor Kateřina Melnyková, 04.04.2017
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Sajksová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí