Hříšnice

Hříšnice

Anotace: ..

Vzpomínáš,kdy to začalo?

Já byla vcelku nevinná
a z tebe blažená
možná i smyslů zbavená.

Ale ty si to neviděl,
byl si zaslepen chtíčem
a vůbec ses nestyděl.

A já hloupá naivka,
neschopná to skončit .
Pořád jsem doufala,
byla jsem tak troufalá..
pořád jsem věřila..

Přiznávám,
že jsem s tebou hřešila,
i z toho mála jsem těžila.
ty si mě ale (s)prostě využil
tím, že si se mnou nestydatě souložil.
Autor Mazekeen, 08.04.2017
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, Poetik, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí, jen přemýšlím, zda se dá souložit stydatě... ST. :-))

08.04.2017 13:33:56 | Iva Husárková

Ja si myslím, že dá sa i "stydatě" alebo tiež tak aby bol "stud" prítomný ;)

23.03.2018 10:39:25 | R030

:-))

08.04.2018 06:26:22 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí