Abb keftu

Abb keftu

Anotace: Je vám dobře? Máte-li zájem o trochu instantní deprese z mého světa, je zde lehce k mání.

Nekonečné volání nicoty se odráží od stěn duše, jako skákající balvan, aby s každým úderem zadupal pokusy uniknout z té nehybné hmoty zoufalství světa. Chtíč, kdysi tak přesný kompas vášně se promění na touhu po hmotě i řádu a jediné přání se vymaní nad všechny, touha po budoucnosti a závist ke každému, kdo od svítání do soumraku dře jako kůň. Všemocný stesk po minulosti pak roztáhne křídla a jeho stín padne na vše hezké co oči vidí. To co člověk umí, chce, zná, se rozmělní na prach, zašpiní dlaně, na kterých zbyde jen otisk ambicí a promarněných šancí.

Autor Kortan D´Mordraghull, 19.04.2017
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Philogyny1, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já vždycky říkám, přej a bude Ti přáno, ta stará česká přísloví mají něco do sebe...

20.04.2017 08:01:08 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí