Ona a ona

Ona a ona

Anotace: Platonický popis autentických pocitů k dvěma ženám.

Vídali jsme se za odpoledních dnů,
teď k tobě utíkám do něžných snů.

Tvé oči unikaly slunečnímu paprsku,
teď záři perly, světle modrého lesku.

Svým tělem bys nadchla Michelangella,
teď symetricky tenká, od paty do čela.

Svůj hlas si podkreslila kytarou,
teď je uzamčen bájnou závorou.

Mé city přetekly, změnily hostitele
ale jsem to jen já v ženském těle.
Autor Ejgo, 20.04.2017
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: piťura, Poetik, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí