Duch a zloduch

Duch a zloduch

Anotace: ........

Svět tančí na ostří žiletky
S ladností mrtvé baletky
Mnozí jsou jen mrtvé duše
Co zaslepeně hrabou do své nůše

Jejich duch byl dávno zaprodán
Tak k zapomění propíjí se jako Dán
Na všechny kolem chrlí zlobu
Svého ducha pohřbili ve vlastním hrobu

Čistý duch je naší největší chloubou
Tak chraňme si jej před kdejakým troubou
Co dávno je jen mrtvou duší
Zloduch co už neví jak srdce buší
Autor milan nov, 22.04.2017
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Kapka, jitka.svobodova, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí