Sladký kompot

Sladký kompot

Anotace: Trochu upravená receptura pro vyšší účinek :))

.

Nezralé jsou plody lesní
ale touha musí ven
neustanu dokud nesní
kompot sladký jako sen

Dnes přezrálá je láska moje
a já už nejsem prostý balík
lesní plody smíchám troje
navíc dám už jenom rulík

Celou noc tu míchám kompot
se mnou bdí jen ponocný
na obzoru zřím konec lopot
a je jasno - ten tam chyběl
sladký rulík zlomocný!

.
Autor Zasr. romantik, 23.04.2017
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D rulík raději né

17.08.2019 22:23:21 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí